BYGG NÅGOT VACKERT ELLER KROSSA ALLT

hejsan
 
Sov hos Alice inatt igen, mys. När vi vaknade blev de frukost, jucie med massa gott i. Sen fixa vi oss och tog oss  till hennes fars jobb, där fixade vi oss Bråvalla biljetter!! (WAAAH) !! längtar så sjukt mycket, förra året var skit bra, i år ska det bli så mycket bättre än så!  
 
Sitter i bilen påväg hem nu, Alice kör, kan erkänna att jag inte ens är rädd! Hon är sjukt duktig! Men ska hem och mysa med min lillasyster nu, sen kommer farmor o hennes man och sover hos oss inatt. De flyttar till Frankrike imorgon så vi ska ta farväl idag! Syns inte på 5 månader, men får väll försöka ta mig till Frankrike och hälsa på dom dock. Det är inte sådär jätte pjåkigt de bor heller, havsutsikt. Härligt
 
HUGS 
MATKOMA OCH SÖMNLÄNGTAN


hejsan

Sitter i alice kök, dagen blev inte som väntat kanske! Vi satte oss och kollade film i förmiddags, då nagelsalongerna var fullbokade, så vi kollade på Burlesque, sjukt bra film! Sen var klockan fem då käkade vi middag och efter det bakade vi, haha. Det blev choklad/nutella cupcakes, mumma. Sen var det kväll, vi skulle ju kanske tatuera oss idag, men det blev inställt så det blir senare i veckan, men det spelar inte så mycket roll. I alla fall så åkte vi till tegelbruket och kollade på när Alice bror åkte bräda istället. Och nu sitter vi alltså här, propp mätta och små trötta! 

HUGS 
TRIVAS BÄST HEMMA 
 Sitter nyduschad i alice säng och smuttar på en hallon/vanilj smothie. Lana del reys "young and beautiful" är låten som spelas, skön start såhär en måndagsmorgon. Idag ska vi åka till stan och förhoppningsvis fixa naglarna och gå runt och kika lite kanske. I eftermiddag ska vi kanske besöka tatueringsstudion, skriver kanske då det antagligen blir senare i veckan istället. 
 
Bilden är förövrigt på mitt vardagsrumsfönster i Tingsryd. Den eftermiddagen i November som överaskade oss med solsken fick jag en skymt av, så jag knäppte en bild. Jag ska lägga ut bilder på lägenheten i något senare inlägg så ni får en inblick i hur jag lever och bor!
 
HUGS